Nederlands

Op 4 uur vliegen van Brussel, kom je in Tenerife aan, het eiland van de eeuwige lente, één van de Canarische eilanden! Wat je ook verwacht van je vakantie, zon, zee, bergen, natuur, lekker (en goedkoop) eten, rust, shopping, terrasjes… je noemt het en je vindt het in Tenerife. Het eiland is niet groot, je kan van het Noorden naar het Zuiden binnen de 3 uren met de wagen, en op deze kleine oppervlakte ontdek je verschillende landschappen, dorpjes in de bergen of aan zee, zwarte en witte stranden, rotsen, onstuimige golven, authentieke restaurants en tapas bars. Je kan zelf met de wagen het eiland verkennen, voor de wandelaars zijn er veel wandelingen voor zowel beginners als meer gevorderde wandelaars, ook op zee heb je een waaier aan sport en ontspanningsmogelijkheden of je kan  dolfijnen spotten,  in de lucht kan je eveneens het avontuur opzoeken via parapente  en ULM.

Alle leeftijden zijn thuis in Tenerife. De vulkaan de Teide, ligt majestueus centraal op het eiland en is een bezienswaardigheid op zich: via de kabelbaan kan je naar de krater,  een rit met de quad in het vulkaanlandschap is een memorabele uitstap, en wanneer je rondreist, passeer je veel moedige fietsers die de stijle hellingen trotseren onder een stralende zon!

Op dit eiland, hebben we ons hart verloren en het is een plezier om dit gevoel met jullie te delen: indien jullie een plaats onder de zon zoeken om Tenerife te verkennen, vanuit een gezellig appartement, met de mogelijkheid om zelf te koken ”thuis” of op culinaire ontdekking te gaan in één van de restaurantjes in en rond Playa San Juan, dan heten we jullie graag welkom in Residentie Crucero, gelegen  op 100 m van het zandstrand.

De bedden zijn gemaakt, handdoeken voor bad, strand & keuken zijn voorzien zodat je deze bagage kan thuislaten, en de eindschoonmaak wordt voorzien in je verblijf.

De foto’s geven een idee van wat jullie mogen verwachten, het strand is dus vlakbij maar indien je privé wil genieten van de zon en de rust, kan je terecht op een terras van 70 m² met terrasmeubelen.

Als je liever geen auto huurt, is het openbaar vervoer een makkelijke en goedkope oplossing om de omgeving te verkennen; Playa San Juan is een vissersdorpje, dus in het dorp zelf is alles ter beschikking om ook ter plaatse te blijven: je vindt er lokale supermarkten, een wekelijkse markt, restaurants en bars, kappers, bakkers, gewoon alles wat je in een levendig dorp mag verwachten…

Bienvenido en Playa San Juan, nos gustamos mucho y esperamos a vosotros tambien!

Michel & Patricia